تعمیر پکیج شوفاژکار
دیجی سرویس اردبیل مرکز تخصصی تعمیر پکیج شوفاژ کار می باشد. هر دستگاهی برای شروع فعالیت خود نیاز به راه اندازی سرویس و در برخی موارد نیاز به اسید شویی و یا رسوب زدایی می باشد در این مطلب در مورد پکیج شوفاژکار صحبت کرده و نحوه راه اندازی و چگونگی سرویس آن صحبت خواهیم نمود.
راه اندازی پکیج شوفاژکار
برای راه اندازی پکیج شوفاژ کار به این صورت عمل کنید مرحله اول تنظیم فشار به این صورت که توسط شیر پرکن که در زیرپکیج قرار گرفته است فشار را بین ۱تا۲ تنظیم کرده مرحله بعدی تک تک رادیاتورها را هواگیری کنید سپس دوباره فشار را چک کنید در مرحله بعدی دستگاه را روشن کنید با استفاده از دکمهmodeحالت دستگاه را انتخاب کنید و سپس دستگاه را روشن نمایید.
سرویس پکیج شوفاژکار
سرویس نمودن پکیج شوفاژ کار از سری اقداماتی است که باید سالیانه انجام گرفته شود. دقت داشته باشید که سرویس کردن پکیج با اسید شویی پکیج کاملا جدا از هم بوده و هریک مبحث و اقدامات خاص خود را دارند.منظور از سرویس نمودن چک کردن قسمت های مختلف و قطعات پکیج می باشد.
اسید شویی پکیج شوفاژکار
پکیج دیواری شوفاژ کار بعد از گذشت یکسال باید به طور منظم سالیانه اسید شویی شود تا کارکرد پکیج با مشکل رو به رو نگردد. متاسفانه امروزه به علت اسید شویی نکردن منظم پکیج قطعات دیگر در پکیج دیواری با مشکل رو به رو شده و باید تعویض گردند حتی در برخی موارد مبدل های پکیج دیواری شوفاژ کار دراثر رسوب زیاد باید تعویض شوند.
پکیج شوفاژکار نشتی آب دارد علت چیست؟
هنگامی که شما متوجه می شوید بعد از گذشت چند ساعت مانومتر پکیج دستگاه شما افت پیدا میکند و از زیر پکیج شما نشتی آب دارد سریعا پکیج را خاموش کرده و با کارشناسان شرکت تماس بگیرید.وقتی این نشتی آب ادامه دار باشد به تمامی قطعات داخلی پکیج شوفاژ کار آسیب وارد کرده و تعمیر پکیج شما با مشکل رو به رو خواهد شد زیرا تمامی پیچ های پکیج شما زنگ زده و دیگر باز نمی شوند و این شما را با هزینه های زیادی رو به رو خواهد نمود .معمولا قطعات پکیج شوفاژ کار و دیگر پکیج های موجود در سطح کشور توسط اورینگ ها و واشر های نسوز آب بندی می شوند که در صورت خراب شدن این واشر ها و اورینگ ها پکیج شوفاژ کار شروع به نشتی آب میکند.
راه اندازی پکیج شوفاژکار در زمستان
بدین منظور برای راه اندازی پکیج شوفاژکار در زمستان باید به صورت زیر عمل نمود.
ابتدا از طریق دکمه mode ویا حالت رادیاتور پکیج را در حالت زمستان قرار داده و سپس از طریق دکمه + ویا – می توانید دمای مورد نیاز خود را تنظیم نمایید، توجه داشته باشید که ابتدا دما را در دماهای پایین تنظیم کرده و به مرور افزایش دهید تا به پکیج آسیب وارد نگردد.
تعمیر پکیج شوفاژکار در اردبیل
تعمیرکاران دیجی سرویس اردبیل در تمامی مناطق استان اردبیل آماده ارائه خدمات می باشند. مهمترین نکته ای که تعمیرکاران دیجی سرویس اردبیل را از سایر شرکت ها متمایز می کند داشتن تعدادی از قطعات بوده که زمان تعمیر را به حداقل می رسانند. تعمیرکاران دیجی سرویس اردبیل دوره دیده و با تجربه می باشند تا بتوانند با حداقل هزینه تعمیرات پکیج شوفاژکار شما را انجام دهند.
آب گرم خروجی بسیار داغ و سوزنده است علت چیست؟
تعمیر پکیج شوفاژکار، فشارآب ورودی به دستگاه بسیار کم بوده که علت آن یا خرابی پمپ یا گرفتگی لوله ورودی آب به پکیج و یا گرفتگی لوله خروجی می باشد. دستکاری شیر گاز پکیج نیزموجب این امر شده که سرویسکار به جهت سرویس نکردن مبدل ها اقدام به دستکاری شیر گاز می کند که جز آسیب خیر دیگری برای شما و پکیج ندارد.
آبگرم خروجی پکیج شوفاژکار گرم و سرد شده و یکنواخت نمیباشد علت چیست؟
تعمیر پکیج شوفاژکار، هنگامی که با این مشکل رو به رو می شوید بیشترین احتمال ممکن گرفتگی داخلی پکیج شوفاژکار می باشد که باید دستگاه توسط سرویسکار اسید شویی گردد. زمانی که کیت ۳راهه دستگاه نیز خراب شده باشد نیز همین اتفاق میافتد. سوختن شیر موتوری پکیج شوفاژکار نیز همین موارد را شامل می شود . تشخیص خرابی این قطعات فقط باید توسط تعمیرکار انجام گردد و به هیچ عنوان دستگاه را دستکاری نکنید.
از داخل پکیج شوفاژکار صدای تق تق و ناهنجار شنیده می شودعلت چیست؟
تعمیر پکیج شوفاژکار، در بعضی اوقات به هنگام استفاده از پکیج شروه به ایجاد صدا نموده مهم ترین علت صداهای ناهنجار پکیج شوفاژکار خرابی پمپ پکیج بوده که باید با نمونه مشابه و اندازه معین پکیج تعویض گردد دقت داشته باشید پمپ پکیج قطعه ای تعویضی بوده و به هیچ عنوان پمپ دست دوم استفاده نکنید. در بعضی از دستگاه ها به علت تک مبدل بودن خرابی مبدل پکیج علت ایجاد سرو صدا در پکیج می شود که تنها راه آن عوض کردن با نمونه مشابه است.
رادیاتورها گرم بوده ولی ابگرم مصرفی گرم نمی شود علت چیست؟
این اتفاق در زمستان افتاده است که شما با این مورد برخورد کردید که رادیاتور ها گرم بوده ولی آبگرم مصرفی گرم نمی شود. اولین قسمت که باید بررسی گردد گرفتگی داخلی پکیج باید چک گردد سپس کیت چند راهه سنسور ها و خود شیر چند راهه باید چک شود.
با زیاد کردن دما فشار دستگاه نیز بالا میرود علت چیست؟
تعمیر پکیج شوفاژکار، هنگامی که هوا سرد می شود شما مجبور به افزایش دما هستید با افزایش دادن دمای پکیج شوفاژکار متوجه می شوید که فشار روی پکیج نیز افزایش می یابد علت این امر بدلیل گرفتگی در مدار رادیاتورها آب به خوبی در مدار به گردش در نیامده و فشار بالا میرود. پمپ دستگاه به خوبی عمل نمیکند و یا پروانه پمپ کثیف و شکسته است.منبع انبساط پکیج باید چک شود چرا که یکی از علل این مشکل خرابی منبع انبساط پکیج می باشد.
فن پکیج شوفاژکار یکسره کار میکند علت چیست؟
بعضی اوقات برای شما پیش آمده است که بعد از بستن شیر آب و یا اتومات کردن پکیج در فصل سرما فن پکیج خاموش نمیشود و یکسره کار کرده و پکیج شروع به دادن خطا میکند زمانی که این خطا رخ میدهد به احتمال زیاد سیستم تهویه یا همان فن پکیج شوفاژکار به خوبی تخلیه نمیکند و یا کثیف شده است بعد از چک کردن کامل فن و همچنین سنسور فن نوبت به برد پکیج می رسد که بایدتعمیر گردد.
ایرونت پکیج شوفاژکار
تعمیر پکیج شوفاژکار، از آنجاییکه وجود هوا در اطراف پره های پمپ می تواند آسیب جدی (به علت افزایش فشار دور پمپ و عدم روان کاری و خشک کاری)به پمپ بزند، در نتیجه وجود یک سیستم اتوماتیک تخلیه هوا در بالاترین نقطه پمپ الزامی است که این سیستم ایرونت یا اتوونت نام دارد. این قطعه معمولا در بیشتر پکیج ها در قسمت هوزینگ پیج قرار گرفته و در بعضی مدل های دیگر بر روی منبع انبساط قرار میگیرد.
بای پس پکیج شوفاژکار
به طور کلی منظور از بای پس شامل مسیر بای پس، سوپاپ بای پس که در مسیر بین رفت و برگشت مدار گرمایشی در قسمت زیر پمپ و یا پشت پمپ قرار می گیرد، تا در زمانی که مسیر گرمایشی به علت انسداد و یا بستن شیر های رادیاتورها از آسیب رسیدن به پمپ جلوگیری کرده و مانند یک مسیر اضطراری عمل می کند و آب را از خود عبور می دهد. عملکرداین مدار به صورت مکانیکی و به وسیله اختلاف فشاری که در دو سمت سوپاپ اتفاق می افتد فعال می شود. بای پس با یک لوله رابط مستقل در پکیج های تک مبدل و ۲مبدل قرار میگیرد و البته در برخی از پکیج های دو مبدل سوپاپ آن درون شیر ۳راهی تعبیه شده و مبدل ثانویه نقش لوله رابط را بر عهده میگیرد.
رفع ارور E5،ارور E4 در پکیج شوفاژکار
برای رفع ارور E5 و همچنین ارور E4 در پکیج شوفاژکار باید لوله دودکش خروجی را چک نمایید که از زانو های زیاد استفاده نشده باشد. توجه داشته باشید که بعد از چک کردن مسیر دودکش باید سنسور فن چک شود و بعد از آن نیز برد دستگاه باید تعمیر گردد. دقت داشته باشید که چک کردن چند مرحله آخر باید توسط تعمیرکار صورت گیرد تا قطعات به درستی چک شده و هزینه های زیادی به شما وارد نگردد.
شیر اطمینان پکیج شوفاژکار
تعمیر پکیج شوفاژکار، از آنجا که از نام قطعه مشخص است برای اطمینان پکیج از این قطعه اسفاده می شود زیرا این قطعه برای جلوگیری از افزایش بیش از حد فشار در مدار گرمایشی استفاده می شودتا از ایجاد نشتی وآسیب در اتصالات جلوگیری نماید. این شیر با فشار ۳بار عمل کرده و حجم اضافی آب مدار گرمایشی را تخلیه میکند. این شیر فقط با افزایش فشار عمل میکند. معمولا این قطعه بعد از چند بار عمل کردن دچار نشتی شده و باید تعویض گردد.
فلوسوییچ پکیج شوفاژکار
فلوسوییچ قطعه ای است که دستور باز شدن آبگرم مصرفی را به برد اعلام می کند.این قطع شامل یک شناور است که به یک آهنربا متصل شده و با باز شدن آب مصرفی این شماور و آهن ربا به حرکت در امده و در برابر قطعه مخصوصی قرا میگیردو با بسته شدن این قطعه برد دستور گرفته و شروع به کار کردن می کند.
فلومتر پکیج شوفاژکار
در برخی برند های پکیج بجای قطعه فلوسوییچ ازفلومتر استفاده میشود. این قطعه شامل یک توربین کوچک در ابتدا ورودی آب سرد مصرفی قرار گرفته و با ارسال سیگنال به برد کنترل علاوه بر باز شدن آب گرم مصرفی مقدار دبی آب را نیز به برد اعلام می کند.
مبدل پکیج شوفاژکار
عمل گرمایشی چه برای آبگرم مصرفی و چه برای گرمایشی در داخل مبدل پکیج صورت می گیرد. مبدلی که بر روی شعله قرار می گیرد مبدل اصلی و یا اولیه و مبدلی که در آن آبگرم مصرفی از مدار گرمایشی جدا می گردد مبدل ثانویه می باشد. توجه داشته باشید که مبدل ثانویه بسیار حساس بوده و باید سالیانه اسید شویی گردد تا از گرفتگی در امان بماند.
محدود کننده جریان آب مصرفی پکیج شوفاژکار
این قطعه که در مسیر ورودی آب مصرفی نصب می گردد از دبی بیش از حد آب در مبدل جلوگیری نموده تا امکان جذب حرارت کافی به آب مصرفی فراهم گردد. وجود این قطعه در قسمت ورودی از فشار و یا برودت زیاد آب به پکیج بسیار حائز اهمیت بوده و در کارکرد پکیج تاثیر بسیاری دارد.
رفع ارور E1 پکیج شوفاژکار
هنگامی که شما با این ارور رو به رو می شوید باید گاز ساختمان را در ابتدای کار چک کنید. بعد از باز نمودن گاز ساختمان پکیج شوفاژکار ریست نموده و دوباره راه اندازی نمایید.
در صورتی که دوباره ارور E1 نمایش داده شد باید قسمت های شیر برقی گاز و سنسور شعله و قسمت های دیگر همچون برد چک گردد که این کار توسط تکنسین انجام می گیرد با کارشناسان ما تماس گرفته و سفارش خود را ثبت نمایید.
شیر سه راهه پکیج شوفاژکار
این قطعه فقط در پکیج های دو مبدل پیش بینی شده و وظیفه دارد آب گرم شده توسط مبدل اصلی را به سمت رادیاتورها و یا به سمت مبدل ثانویه جهت استفاده آبگرم هدایت نماید. توجه داشته باشید هیچ یک از دو نوع پکیج تک مبدل و دو مبدل هم زمان نمیتوانند هم برای رادیاتورها و هم برای آبگرم مصرفی فعال باشند.
پرشر سوییچ آب پکیج شوفاژکار
از انجاییکه که در نبود آب در مدار گرمایشی باعث آسیب جدی به پمپ و همچنین باعث ذوب شدن مبدل می شود در نتیجه قطعه ای لازم است تا در صورتی که فشار آب در مدار گرمایشی پکیج از مقدار ۰.۵ بار کمتر شود اجازه راه اندازی به پکیج را ندهد.
منبع انبساط پکیج شوفاژکار
با علم به این که اولا انتقال گرما به مواد مختلف باعث افزایش حجم انبساط آن ها می گردد و ثانیا مدار گرمایشی یک مدار بسته است، لذا این افزایش حجم باید خنثی شده تا موجب بروز نشتی و همچنین افزایش فشار در مدار گرمایش نگردد. این قطعه وظیفه خنثی کردن فشار اضافی وارد بر مدار گرمایش را بر عهده دارد که این فشار بر اثر انبساط آب گرم شده ایجاد می شود.
رفع ارور E0 پکیج شوفاژکار
زمانی که پکیج شوفاژکار شما ارور E0 را نمایش می دهد به معنی نبود آب کافی در مدار گرمایش بوده باید میزان آب داخل دستگاه را توسط شیر پرکن که در زیر پکیج قرار دارد باز کرده و فشار مانومتر روی پکیج کامفورت را بر روی عدد ۱.۵ قرار داده و سپس شیر را ببندید، پکیج را ریست نموده و دوباره راه اندازی نمایید.
ترانسدیوسر پکیج شوفاژکار
در پکیج هایی که فشار آب مدار گرمایشی به جای مانومتر های مکانیکی، از طریق صفحه نمایشگر دیجیتال نشان داده می شود، به جای پرشر سوییچ آب از یک سنسور فشار استفاده شده تافشار داخلی مدار گرمایشی را لحظه به لحظه توسط نمایشگر به کاربر اعلام نماید. تفاوت ظاهری پرشر سوییچ آب و ترانسدیوسر در این است که پرشر سوییچ آب دارای دو سیم ولی ترانسدیوسر ۳سیم دارد.
برد پکیج شوفاژکار
برد پکیج مجموعه ای است که از المان های الکترونیکی که عملکرد دستگاه را در شرایط مختلف کاری تحت کنترل، نظارت و فرماندهی قرار می دهد. این مکانیزم در واقع مغز دستگاه بوده و با دریافت اطلاعات از گزارشگرها، دستورات مقتضی را برای عملگرها صادر می کند.